2.2_SEMINAR&EVENT

Seminar | Event

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

BESTILL BRANDED CONTENT FILM!

Aspect film kan produserer Branded Content film for dere. Vi tilbyr både utvikling og produsering av Branded Content film.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale med en av våre produsenter eller ideutvikler. 

BRANDED CONTENT FILMER

Det har aldri før i historien vært en større plattform å markedsføre på. Bruk av film som markedsføring har heller aldri vært så ettertraktet som det er nå.

Men, det har heller aldri vært så mange som bruker film til markedsføring. Det er utrolig mange om beinet, og når vi sier beinet mener vi forbrukerens oppmerksomhet. Med så mange salgs motiverte filmer florerende i konsumentens kanaler har konsumentene blitt utrolig flinke til å skjerme ut kommersielt innhold.

For da å nå igjennom gjelder det å markedsføre smart.

Et av virkemidlene under Innholdsmarkedsføring er branded content filmer, eller BC filmer. Med BC filmer går avsenderen av reklamen bortefra å henge reklamen sin på andres produkter, det vil si f.eks. TV-reklame. 

Si du ser på et bolig program på en av de stor Tv-kanalene. Det kommer en cliff-hanger i programmet og det går til reklame. Studier viser at menneskehjernen har blitt så vant til reklame i hverdagsbilde at den bare skrur av alt av påvirkningskraft. 

Men hva om programmet du så på var produsert av  reklameavsenderen. Et fullverdig TV-program eller nettserie som bor i produktets univers. Dette kalles branded content film. 

Det gjelder å ha tungen rett i munn når man planlegger å lage BC film. For hva skiller egentlig BC film fra vanlig TV-reklame, jo innhold. I BC filmer må man ha et innhold som ikke pusher produktet, men hvor det er et interessant og engasjerende innhold, og hvor produktet har en naturlig og meningsfull rolle i innholdet

 • Idé

  Har du en idé, eller trenger dere hjelp til å komme på noe.

 • Utvikkling

  Når ideen er satt, kan den grundige utviklingen begynne.

 • Produksjon

  Vi kan gjøre alt fra store produksjoner til små endags set.

 • Klipp

  Erfarende klippere syr sammen historiene. Sammen med kundens tilbakemeldinger finner vi frem til den riktige klippen for deres film.

 • Flere enheter

  Kan tilpasses til flere formater for forskjellige plattformer og enheter. F.eks. 1:1 til Instagram eller 16:8 for Snapchat

Fremtidens reklamefilmer

BC filmer har sakte men sikkert blitt en av de faste markedsføringsverktøyene alle de store merkevarene bruker, alt fra RedBull med RedBulls egne TV-kanal og til CokaCola med vårens nettserie CokeTV på Snapchat. 

Aspect film ble etablert i 2011, og har siden det produsert utallige reklame- og oppdragsfilmer, samt flere TV-serier. Pr. i dag jobber vi på en større dokumentar TV-serie for en av de store kanalene, samt våre faste leverandørpartnere Innovasjon Norge, Veidekke og Statnett. Samtidig som vi kontinuerlig utvikler nye konsepter fo TV og nett.